Autor: 021.rs

Novi Sad
17.08.2018.
15:01 > 15:31
Institut za onkologiju Vojvodine dobiće uskoro novi aparat za magnetnu rezonancu.
  • Svetlana NS

    19.08.2018 10:15
    Obećanje ludom radovanje
    Sve je rečeno u stilu "ne lipši magarče do zelene trave" . Manir SNS funkcionera je da mesecima i godinama unapred objavljuju šta će biti i hvale se time, a mi obični smrtnici ne videsmo ništa od obećanog. Kad nabavite, kad organizujete, kad povećate plate, penzije... ONDA to objavljujte na sva zvaona. Ovako su to priče za malu decu.
  • kolega

    17.08.2018 21:29
    e moj gojkovicu ..
    ti bas jaaako volis investicije !!!pogotovo kad ti vec postojeca oprema , cami po hodnicima !!i to najskuplja !! ali, zato na njoj nema ko da radi ... no , vazno je kupovati novu !!objasni nam malo tu logiku il da mi nagadjamo ?!?bas te krenulo !!
  • Rak

    17.08.2018 20:47
    Zakasneli tretman zracenja
    Nigde se ne pise da kada pacijent u roku, najbolje nakon hemoterapije, ne dobije tretman zracenja kasnije zracenje nema efekta. Finansijski stabilnije porodice svojim najmilijima mogu da omoguce zracenja u privatnim klinikama u regionu ali ta usluga sa smestajem kosta oko 9000€, na zalost vecina gradjana Srbije ne moze to priustiti svojim voljenima i mogu samo da gledaju kako im umiru u muci. Jedino sto je preostalo da valja to je strucno osoblje koje uz ogranicena sredstva za lecenje koja su im na raspolaganju se bore i trude oko svakog pacijenta i daju im veru i nadu svojim pristupom i stavom a to je bitno koliko i lek koji daju. Hvala im jos jednom na svemu. Resenje postoji u kupovini jos savremenih uredjaja ali tu se partijski strucnjaci u zdravstvu ne mogu ugraditi koliko u projektima za kulturu ili javnim nabavkama u javnim i drzavnim firma gde se otima kao da sutra nase dece ne postoji. Zelim svim ljudima zdravlje i da ih zaobidje muka kroz koje prolaze porodice sa bolesnicima od ove opake bolesti i molim stranacke prvake da uloze malo kako u opremu tako i u strucni kadar koji se rasipa, jer ne daj Boze i nekom od njih ili najmilijih im moze zatrebati ta vrstu lecenja.
  • MSP

    17.08.2018 19:31
    ?????????
    Malo mi nejasno to Uskoro godinu dve pet deset.Važno je da će da stigne.
  • pera

    17.08.2018 16:08
    KAZE: lista je smanjena ZA 350 pacijenata.
    NE KAZE: NA koliko dugacku listu se svela, 2, 10, 1000 pacijenata ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna